Hundemøder

OBS! PGA. TRAVLHED I PENSIONEN, ER HUNDEMØDERNE SAT I BERO. VI SKAL NOK MELDE UD, NÅR DE STARTER OP IGEN :o)

Giv din hund mulighed at omgås andre hunde under gode, betryggende forhold.

Om mandagen tilbyder vi hyggetime ml. kl. 17-18, hvor du kan komme med din hund, og lade den mødes med andre hunde og deres ejere. Det er ikke hundetræning men blot en fælles platform, som kan give hundene god stimulation og afveksling, og samtidig kan vi få nogle gode hundesnakke på kryds og tværs. Vi har skønne, indhegnede arealer – opdelt i flere haver, så der er mulighed for at lave mindre legegrupper eller blot leg en til en. Vi er naturligvis til stede, og bidrager gerne med råd og vejledning.

Hundemøderne kan være en dejlig afveksling for din hund, men da det skal være rart for alle hunde, er der nødt til at være nogle ordensregler. Møderne foregår på ejerens ansvar, og derfor er følgende vigtigt:

Din hund skal som udgangspunkt være god i omgang med andre hunde. Har du en hund, der er udadreagerende overfor andre hunde, er hundemøderne ikke det rette forum for din hund.

Ingen hunde må mobbe andre eller selv blive mobbet – så skal legen stoppes.

Der skal være plads til både snak og leg, men ejeren skal – til enhver tid – holde øje med sin hund, så der kan gribes ind, hvis det er nødvendigt. Nogle hunde kan godt have brug for en timeout indimellem.

Du skal medbringe hundeposer og godbidder.

Vi skal have fokus på vores hunde, så derfor ønsker vi som udgangspunkt, at hundemøderne er “børnefri”.

Jeg sørger for kaffe/the og selvfølgelig vand til de firbenede :o) Butikken vil desuden være åben i slutningen af hundemødet, hvis man skulle blive fristet af lækkerierne :o)

Pris pr. gang pr. deltager kr. 30,-

Hundemøder ved Vorre Dyreension
2021-01-18T13:45:58+01:00

Hundedagpleje

Hent en glad og velstimuleret hund efter arbejde! Mens du har været på arbejde er din hund blevet aktiveret, nusset, gået tur med og har fået en masse gode oplevelser i løbet af dagen.