Vorre Dyrepension
Lokalavisen på besøg ved Vorre Dyrepension

Hvem er jeg og min familie?

Jeg hedder Anne Trane, og jeg har startet Vorre Dyrepension. Jeg bor på gården sammen med min familie, vores egne dejlige hunde og et efterhånden ukendt antal akvariefisk :o)

Jeg har gennem de seneste 22 år været leder af Dansk Dyreværn Århus’ Dyreinternat i Tingskoven i Tranbjerg. Der har mine kerneopgaver været at drive og lede Dyreinternatet og hundepensionen, og derudover at arbejde politisk på at forbedre dyrevelfærden i Danmark.

Da et Dyreinternat også modtager dyr, der har været vanrøgtede, fejlprægede eller på anden vis har ”ar på sjælen”, har jeg opbygget en solid erfaring i at genopbygge tillid, skabe trygge rammer omkring dyrene og håndtere deres stress.

Derfor faldt det også helt naturligt, at jeg, da jeg fratrådte stillingen ved Dyreinternatet, skulle fortsætte med at arbejde med dyr og deres mennesker. Det er det, jeg elsker og brænder for.

Jeg har gennem mit professionelle arbejde med dyr, opnået en særdeles solid viden omkring mange forskellige dyr og deres adfærd. Det være sig dyr med stress, angst, hyperaktivitet, introvert eller ekstrovert adfærd. Jeg har desuden et godt og indgående kendskab til de fleste racer og deres forskelligheder. Jeg har trænet hunde i mange år, og har deltaget i et hav af forskellige relevante kurser. Jeg har DKK´s Hundeholder- og Opdrætteruddannelse, Klikkerkursus, Sygdomlære og sygdomsbekæmpelse, rengøring og desinfektion, Ernæringslære, Racekundskab mm., så jeg kommer hele vejen rundt omkring omsorgsfuld pleje af dit kæledyr.

ANNE TRANE • VORRE DYREPENSION

Bad og soignering

Lad os stå for pelsplejen mens du er på ferie! Vi tilbyder bad, soignering samt klip (dog ikke til udstilling)