Hundepension

Hundepension2023-10-14T08:15:45+02:00

Hundepension

 • Din hund bliver indlogeret i et stort lyst opholdsrum – de fleste af vores opholdsrum har adgang til egen udendørs løbegård.

 • Din hund får flere daglige gåture samt leg i de store indhegnede grønne områder.

 • Der er dæmpet musik hos hundene i dagtimerne.

 • Din hund får rigeligt med godbidder og kæl, så den ikke kommer til at savne kærlighed, selvom du er på ferie…;-) (Husk at oplyse, hvis den ikke tåler godbidder).

 • Din hund får kvalitets tørfoder tilpasset huld og alder.

 • Du er velkommen til at medbringe eget mad til din hund, dog uden fradrag i prisen.
  Hvis din hund skal have specialfoder – eks. allergifoder, foder til sart mave eller lignende, skal du selv medbringe dette.

Din hund må gerne medbringe sine egne ting (eks. kurv, tæppe, legesager) – men gør os den tjeneste, at du mærker dem med hundens navn, da vi ikke kan drages til ansvar for ting, der bortkommer, ej heller hvis tingene bliver ødelagt.

Vi fodrer med god kvalitetsfoder, men du må også gerne medbringe hundens eget foder, hvis du ønsker det, dog er dette uden fradrag i prisen. Eget foder skal være pakket i portionsposer, en pose til hvert måltid. Du må også gerne medbringe snacks og tyggeben. Det er rart for hunden at have noget at beskæftige sig med i pauserne :o)

Vi går ture med din hund løs på vores 1 1/2 hektar indhegnede græsarealer, hvor der er masser af plads til leg, motion og stimulation.

OBS! I sektionen med “Ofte stillede spørgsmål” finder du information omkring betaling, bestilling, afbestilling, vaccinationer og meget andet du bør læse igennem før booking.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svaret på mange af de ting man som kæledyrs ejer gerne vil vide før man sender sit kæledyr på ferie hos os. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål er du velkommen til at kontakte os!

Åbningstider2023-03-31T08:08:48+02:00

Alle hverdage fra 9-10 samt kl. 16-17 (dog er der kun indlevering ml. kl. 9-10 d. 24/12 samt 31/12)

OBS! Fra 1. august 2022 har vi nye åbningstider!

Man-fre. fra kl. 9-10 og kl. 16-17.

Lørdag fra kl. 9-10

Søndag fra kl. 16-17.

Du bestemmer selv, om du vil aflevere og afhente om formiddagen eller om eftermiddagen, blot du meddeler det ved bookningen, så det giver os mulighed for at planlægge dagen bedst muligt.

Vi beder venligst om, at man respekterer vores åbningstider, da vi gerne vil give dyrene så god og uforstyrret en oplevelse som muligt :o)

Tilladelser samt dyrlægekontrol2022-01-07T20:01:00+01:00

Vorre Dyrepension er godkendt af Århus Kommune samt Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive hunde- og kattepension.

Tilsynsførende dyrlæge er Holme Dyreklinik, Lykkegårdsvej 365, 8472 Sporup, tlf. 86286688.

Betaling2023-10-14T08:39:21+02:00

Vær opmærksom på, at både indleverings- og afrejsedagen tæller som hele dage.

Helligdagstillæg (24.-25.-26.12) kr. 100,- ekstra pr. dag
Helligdagstillæg (31.12/01.01) kr. 100,- ekstra pr. dag

HUSK! Der afregnes altid for hele den bestilte periode, også selvom dit kæledyr afhentes før det aftalte tidspunkt!
Du kan betale kontant, via MobilePay nr. 74153 eller ved bankoverførsel (kun ved forudbetaling).

Der betales først ved indlevering af dit kæledyr .

Medicin2023-03-31T08:16:11+02:00

Vi giver gerne dit kæledyr medicin mod et mindre gebyr, hvis den skal behandles under opholdet. Du skal blot medbringe medicinen i original emballage med angivelse af dosis.

Bestilling og Afbestilling2023-10-14T08:37:54+02:00

Bestilling og afbestilling:

Husk at bestille pension i god tid – der er rift om pladserne.
Bestilling af pension kan ske via hjemmesidens online-booking eller mail: pension@vorredyrepension.dk Når du har bestilt pension, modtager du en bekræftelse på mail. Du bedes venligst læse den igennem, og sende evt. rettelser til os på mail@vorredyrepension.dk

Det er ikke muligt selv at rette en allerede bestilt bookning. Rettelser skal sendes på mail@vorredyrepension.dk, hvorefter vi retter din bookning.

OBS! Du skal være opmærksom på, at din bestilling er bindende. Vi vil gerne være fleksible, men vi laver vagtplan for vores personale ud fra hvor mange hunde og katte, der er i vores bookingkalender. Derfor er rettidig afbestilling vigtig, og ved for sen afbestilling, ser vi os nødsaget til at opkræve dig hele beløbet for den bestilte periode uanset årsag til afbestillingen – med mindre vi kan afsætte pladsen til anden side, hvilket vi naturligvis vil forsøge.

Eventuel afbestilling skal derfor foretages:

 • Mindst 1 uge før bestilt periode udenfor højsæsonen.
 • Mindst 4 uger før bestilt periode i højsæsonen. Indgår dele af en højsæsonsperiode i din bookning, er der 4 ugers afbestillingsfrist.

Højsæson:

 • Vinterferie – uge 6 + 7
 • Påskeugen samt 2. påskedag
 • Bededagsferien
 • Pinsen
 • Sommerferie – uge 26 – 32
 • Efterårsferie – uge 41 + 42
 • Jul og nytår – 23/12 – 2/1
Nytårsaften2019-12-16T11:09:11+01:00

Er din hund berørt eller direkte bange for nytårsfyrværkeri, så kan det være en rigtig stor hjælp for den, at komme i pension denne aften og nat. Det giver både hunden og dig en meget bedre oplevelse. Du kan slappe af, og din bedste ven er i trygge rammer hos mig.

Jeg har stor erfaring og ekspertise i at skabe en rolig nytårsaften for din hund, og selv hunde der sædvanligvis er meget skræmte nytårsaften, plejer at sove roligt og uforstyrret gennem hele natten hos mig.

Bemærk: Vi har kun indlevering ml. kl. 9-10 d. 31/12

Vaccinationer2024-02-11T13:14:21+01:00

Hvilke vaccinationer skal hunden have?

Du skal forevise gyldig vaccinationsattest ved aflevering af din hund. Hundesyge, parvovirus og hepatitis vacciner gives som ”cocktail”. Dvs. at hunden får én injektion, der indeholder de tre dele. Derudover skal hunden have vaccine for leptospirose og kennelhoste. Hvis din hund får vaccinerne enkeltvis, så kan du nedenfor se, hvor længe de dækker. Du skal også være opmærksom på, at selvom din hund er vaccineret, så yder det aldrig 100% beskyttelse mod sygdommene. Dog er det oftest sådan, at bliver de smittet, så vil udbruddet ikke påvirke hunden lige så slemt, som hvis den ikke var vaccineret.

 • Hundesyge
 • Leverbetændelse
 • Hepatitis

Ovenstående må ikke være over 3 år gammel.

 • Parainfluenza (kennelhoste)
 • Leptospirose

Ovenstående må ikke være over 1 år gammel.

Obs! Kennelhostevaccine kan enten gives som injektion (dækker virusdelen), eller som næsespray (dækker både virus- og bakteriedelen). Mange pensioner kræver specifikt næsesprayvaccine – det gør vi ikke, så skal din hund passes hos os, kan du nøjes med injektionsvaccine.

 

 

Har du spørgsmål til kattepension, booking eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Go to Top